Hieronder vindt u een selectie van lopende projecten bij Odin Wenting Bouwadvies B.V.
Door op de blauwe teksten te klikken kunt u beeldmateriaal behorende bij het betreffende project bekijken.

Download hier het complete projectenoverzicht (pdf).


 • Erasmus Universiteit Rotterdam Sporttechnischadviseur voor de nieuwbouw van de sportcampus. Schrijver van het PvE (2018). Sporttechnisch adviseur ten tijde van de realisatie.
 • Gemeente Breda Sporttechnisch adviseur en programmamanager bij het TalentCentrum in Breda inclusief een indoor Atletiekhal volgens model M van de Atletiek Unie (2018). Start van de bouw in april 2022.
 • Universitair Sport en tentamencentrum Leiden Sporttechnisch adviseur in het opwerpteam, naast opdrachtgever, architect en bouwbegeleiders om te komen tot een nieuw Universitair Sport- en Tentamencentrum (2019-heden).
 • Gemeente Wageningen Sporttechnischadviseur voor de nieuw te bouwen circulaire sporthal. PvE geschreven, adviseur bij aanbesteding bouwer, architect en inkoop sportinventaris (2015-2018). Klik hier voor de website over de Sporthal Het Binnenveld en klik hier voor een video impressie.
 • Gemeente Groningen Sporttechnisch adviseur bij de nieuwbouw van het Sportcentrum Europapark voor het Noorderpoort College te Groningen (2015-2018). Klik hier voor de website over het Sportcentrum Europapark en klik hier voor een artikel van RTV Noord.
 • Gemeente Losser Sporttechnisch adviseur voor de nieuw te bouwen sporthal De Fakkel. PvE geschreven en begeleider bij de realisatie. Opgeleverd in kwartaal 3 van 2020.
 • Gemeente Oude IJsselstreek (Gendringen) opstellen van PvW en PvE voor een sporthal. Begeleiden van aanbesteding architect, aannemer en sporttoestellen, het voeren van directie en toezicht in de uitvoering en nazorg. Voor meer informatie, zie Nieuwsbrief en facebookpagina (2013-2018).
 • Maastricht University Sportechnisch adviseur in ontwerp en realisatiefase (2012-2016). In 2021 de vijfjarige sporttechnische controle uitgevoerd.
 • Gemeente Amsterdam (stadsdeel Slotervaart) Opstellen en bewaken van het PvE voor de sporthal bij het Calvijn met Junior College, ten tijde van het ontwerp en tijdens de uitvoering. Voor meer informatie, klik hier voor de rapportage van nieuwsuur
  (2011-2016).
 • Gemeente Den Haag Sporttechnisch adviseur bij de nieuwbouw van de HALO locatie Zuiderpark, tevens lid inkoopteam sportinventaris Zuiderpark. Ook adviseur bij HALO bij inkoop los sportinventaris. Klik hier voor een video impressie en de website van Sportcampus Zuiderpark
  (2011-2016).
 • Special Olympics Nationale Spelen Zitting in de bidcommissie voor 2024 (2009-2022). In Nederland worden om het jaar de Nationale Spelen georganiseerd. In 2016 was dit in Nijmegen, in 2018 in de Achterhoek en in 2020 in Den Haag. In 2022 vindt het plaats inTwente. Klik hier voor een mooie foto en video impressie en de speciale nieuwsbrief.
 • Gemeente Winterswijk Sporttechnisch adviseur bij een zestal projecten, namelijk PvE's schrijven voor een sportzaal en sporthal+turnhal accommodatie bij Gerrit Komrij College. Naast het inkopen van diverse trajecten van sportinventaris voor deze projecten (2008-2015).
 • Gemeente Almelo Nieuwbouw Internationaal Indoor Sportaccommodatie Almelo (IISPA, ca. 7500 m2) bestaande uit een top- en breedtesporthal en twee (top)turnzalen. Sporttechnischadviseur voor opstellen PvE en bewaken concept tot en met besteksfase (2006-2009).
  Voor meer informatie, zie Video 1, Video 2 en Video 3 gemaakt door mijn opleidingsinstituut HAN.